Boek nu uw afspraak

  Beste klanten,

  Om jullie op een aangename en vooral veilige manier te kunnen ontvangen, vragen wij om op zaterdag zoveel als mogelijk op afspraak te komen. Op weekdagen hoeft er in principe geen afspraak meer gemaakt te worden voor offertes van poorten en "eenvoudige" carports.
  Voor tuinkamers en tuinhuizen maakt u best wel een afspraak. Zo kunnen wij garanderen dat er steeds iemand aanwezig is die u de nodige informatie kan toelichten en onmiddellijk een vrijblijvende offerte kan opmaken.

  Voor een afspraak op zaterdag of voor een tuinkamer gelieve te bellen op het nummer 015 511 411 of laat hier uw contactgegevens achter en wij sturen u de open afspraakmogelijkheden door.

  Contactgegevens:  Adres:  Waarvoor wens je langs te komen?

  Bijlagen toevoegen:
  pdf,txt,doc,docx,odt,jpg,jpeg,png - max. 2mb  Omdat wij jouw en onze veiligheid voorop stellen, hebben we de nodige maatregelen getroffen. Er zijn plexiglazen schermen en handgels geplaatst aan de verkoopsbureaus. We ontsmetten tafels, stoelen, deuren... en kijken er op toe dat klanten zo weinig mogelijk met elkaar in contact kunnen komen.