platte aanbouwcarportPlatte carport met geïntegreerde schuifpoort

Carports

EEN CARPORT BIEDT EXTRA BESCHERMING VOOR UW WAGEN

Hagel, ijs, wind,… Dankzij een carport staat uw wagen of mobilhome beschermd tegen alle weersomstandigheden.  De carport biedt een extra ruimte aan de woning en geeft grotendeels het comfort van een garage.  Dankzij de voortdurende luchtcirculatie onder de carport droogt de wagen sneller op wat beter is voor de wagen.

MAATWERK AANBOUW OF VRIJSTAAND

Al onze carports worden steeds op maat gemaakt. Alleen op deze manier komen wij tot de mooiste resultaten.

Metallooks biedt zowel gebogen als platte carports aan voor één of meerdere wagens.  Deze kunnen vrijstaand zijn of aangebouwd worden tegen een gevel en worden volledig in eigen atelier vervaardigd.

WATERAFVOER

Onze constructie bestaat uit twee goten (links en rechts). De waterafvoer loopt via de goten in de palen en wordt dan boven – of ondergronds uitgespuwd. De afvoer zit dus netjes in de palen geïntegreerd.

GEÏNTEGREERDE POORTEN EN TUINBERGINGEN

Geen garage, maar wel een gesloten fietsenberging nodig?  Onze carports kunnen eveneens voorzien worden van een aluminium of houten tuinberging.  Deze worden eveneens op maat gemaakt in ons eigen atelier.  De carports kunnen voor of achteraan afgesloten worden met een poort en de zijwanden kunnen dichtgemaakt worden.

GARANTIE en ONDERHOUD

Wij voorzien 10 jaar garantie op al ons lakwerk.  Aluminium is roestvrij en daarom heel onderhoudsvriendelijk.
Een jaarlijkse eenvoudige poetsbeurt volstaat om jarenlang van een gloednieuwe carport te genieten.

Al onze constructies worden in eigen atelier te Boortmeerbeek vervaardigd. Zo hebben wij de volledige controle over het productieproces.

RAL KLEUREN

Alle Ral kleuren zijn mogelijk in structuur, metallic of glans uitvoering. De carports krijgen steeds een dubbele poedercoating.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!