Gebogen carports in aluminium

De dakplaten van onze gebogen carports zijn steeds lichtdoorlatend in dubbelwandig polycarbonaat of enkelwandig acrylaat. Beide kunsstofmaterialen zijn mogelijk in opaal of transparant.  De dakconstructie en palen  zijn volledig aluminium en wordt gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze. De waterafvoer is geïntegreerd in onze palen en het water kan bovengronds of ondergronds uitgespuwd worden.

AANBOUW OF VRIJSTAAND VOOR EEN OF MEERDERE WAGENS

De carport kan vrijstaand geplaatst worden of aangebouwd tegen een gebouw en kan gemaakt worden voor één of meerdere wagens. Vanaf 5 meter voorzien we standaard een dubbele boog.

GEÏNTEGREERDE POORT , TUINHUIS EN WANDEN

Wil je uw wagen helemaal veilig zetten? Integreer dan een poort in de carport.  Alle modellen zijn hier mogelijk.  De poorten worden eveneens op maat gemaakt en kunnen voorzien worden voor automatisatie.

Heb je een extra ruimte nodig voor fietsen of extra tuingerief op te bergen?  Dan kunnen wij in de carport hekken, wanden of een volledig gesloten tuinberging integreren. Ook dit is maatwerk en wordt in ons eigen atelier vervaardigd.

Bovendien kunnen de zijwanden afgesloten worden met hekwerk, aluminium wanden of hout.

MAATWERK

De carports worden steeds op maat vervaardigd. Hierdoor kunnen we de mooiste resultaten leveren die perfect op de woning aansluiten. Stuur dus gerust de gewenste afmetingen door voor een vrijblijvende offerte.

GARANTIE

Op onze carports bieden wij een garantie van 15 jaar op het afblotten van het lakwerk.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.