dubbele vleugelpoort Kwai

Kwai

De Kwai is met zijn strak design een poort die bij veel woningstijlen kan toegepast worden.

De kader heeft een dikte van 60x40mm en de perforatie heeft standaard een diameter van 3mm.  De hoogte van de platen is maximaal 45cm. De poort heeft een doorkijk, zeker wanneer je er recht voor staat. Er zijn ook varianten met een gesloten plaat of een combinatie ervan.

Zoals al onze modellen kan het type Kwai vervaardigd worden in dubbele draaipoort, schuifpoort, enkele vleugelpoort of hekwerk en kunnen ze tussen poortpalen of gemetste zuilen gemonteerd worden.

Manuele of automatische poorten

Op onze manuele poorten wordt standaard een aluminium gelakte klink, cilinderslot met 3 sleutels en grendels voorzien.  Al onze poorten worden op maat gemaakt in eigen atelier en worden gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze (structuur, mat, metallic of glanzend).  Onze poorten kunnen eveneens voorzien worden van automatisatie, videofonie of parlofonie.

Alle RAL Kleuren

Al onze poorten worden op maat gemaakt in eigen atelier en worden gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze (structuur, mat, metallic of glanzend). De kleuren kunnen volledig aansluiten bij het totaalconcept van het gebouw. Dit zorgt ervoor dat het plaatje klopt.

Onderhoudsvriendelijk en maatwerk

Ook deze poort wordt volledig vervaardigd in aluminium en is daarom zeer onderhoudsvriendelijk.  Alle poorten worden op maat gemaakt en worden geplaatst door onze ervaren medewerkers.

Contacteer ons vrijblijvend!