Dubbele poort Luxus

Luxus

Dit model heeft een naar boven toe gebogen boog, maar kan ook volledig recht of met de boog naar beneden toe gemaakt worden.

De Luxus is de fijnere versie van ons model Amazone. De kader is 60x40mm en de lamellen zijn standaard 4cm, maar er kan ook gekozen worden voor iets bredere lamellen van 6cm.

Zoals al onze modellen kan het type Luxus vervaardigd worden in dubbele draaipoort, schuifpoort, enkele vleugelpoort of hekwerk en kunnen ze tussen poortpalen of gemetste zuilen gemonteerd worden.

Alle Ral kleuren

Al onze poorten worden op maat gemaakt in eigen atelier en worden gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze (structuur, mat, metallic, glanzend).

Manuele of automatische poorten

Onze poorten kunnen eveneens voorzien worden van automatisatie, videofonie en parlofonie.  Zowel plaatsing als automatisatie wordt door Metallooks zelf uitgevoerd. Op manuele poorten wordt telkens een aluminium gelakte klink, cilinderslot met 3 sleutels en grendel(s) voorzien.

Onderhoudsvriendelijk en maatwerk

Glenfiddich wordt volledig vervaardigd in aluminium en is daarom zeer onderhoudsvriendelijk.  Alle poorten worden op maat gemaakt en worden geplaatst door onze ervaren medewerkers.

Contacteer ons vrijblijvend!