Platte carports in aluminium

PLATTE CARPORTS IN ALUMINIUM

Onze platte carports worden voorzien van geprofileerde staalplaten of geïsoleerde dakplaten. Deze dakplaten worden verzinkt en standaard gecoat in RAL 9002.  Op de platte carports kunnen wij geen lichtdoorlatende dakplaten voorzien.

De dakconstructie en palen zijn volledig aluminium en wordt gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze. Dit kan een structuur, matte, metallic of glanslak zijn.  De waterafvoer is geïntegreerd in onze palen en het water kan bovengronds of ondergronds uitgespuwd worden.

AANBOUW – VRIJSTAAND VOOR EEN OF MEERDERE WAGENS

De carport kan vrijstaand geplaatst worden of aangebouwd tegen een gebouw en kan gemaakt worden voor één of meerdere wagens. Tot 6m in de breedte is geen tussenpaal nodig.

GEÏNTEGREERDE POORT, TUINHUIS OF WANDEN

Wenst u uw wagen helemaal veilig te zetten? Integreer dan een poort in de carport.  Alle modellen zijn mogelijk.  De poorten worden eveneens op maat gemaakt en kunnen voorzien worden van automatisatie.

Heb je een extra ruimte nodig voor fietsen of extra tuingerief op te bergen?  Dan kunnen wij in de carport hekken, wanden of een volledig gesloten tuinberging integreren. Ook dit is maatwerk en wordt in ons eigen atelier vervaardigd. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

MAATWERK

De carports worden steeds op maat vervaardigd. Hierdoor kunnen we de mooiste resultaten leveren die perfect op de woning aansluiten. Stuur dus gerust de gewenste afmetingen door voor een vrijblijvende offerte.

GARANTIE

Op onze carports bieden wij een garantie van 10 jaar op het afblotten van het lakwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!