Pomeroon D 100 dubbele vleugelpoort

Pomeroon D

Pomeroon D is een poort met gesloten verticale lamellen. Deze tand en groef lamellen zijn 10 of 20cm breed. Dit model is eveneens te verkrijgen met spaties tussen de lamellen (Pomeroon).  De poort kan vanaf een bepaalde hoogte voorzien worden van een horizontale verstevigingsbalk.
Dit model kan voortaan ook gemaakt worden met opleglamellen van 200mm. Dat wil zeggen dat we de lamellen op de kader bevestigen. Dit zorgt voor een strak geheel aan de voorkant omdat er geen poortkader meer zichtbaar is.

Eventuele spaties tussen de paal en poortkader kunnen toegemaakt worden met afdeklatten om geen doorkijk meer te hebben.

Pomeroon D kan  gemaakt worden als draaipoort (dubbel of enkel), schuifpoort en hekwerk.

Manuele of automatische poorten

Indien u voor een manuele draaipoort kiest, wordt hier standaard een gelakte aluminium klink, cilinderslot met drie sleutels en grendel(s) op voorzien.

Al onze poorten kunnen bovendien voorzien worden van automatisatie, parlofonie en videofonie.
Klik hier voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Alle RAL Kleuren

Al onze poorten worden op maat gemaakt in eigen atelier en worden gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze (structuur, mat, metallic of glanzend).

Onderhoudsvriendelijk en maatwerk

De Pomeroon D wordt volledig vervaardigd in aluminium en is daarom zeer onderhoudsvriendelijk.  Alle poorten worden op maat gemaakt en worden geplaatst door onze ervaren medewerkers.

Contacteer ons vrijblijvend!