Metallooks I schuifpoort

Yukon

Het poorttype Yukon is een eenvoudig strak model. De aluminium poortkader wordt langs één of beide zijden bekleed met een aluminum vlakke plaat.  Om het geheel te breken kan je in optie kiezen voor freeslijnen in de plaat.

Yukon is zoals al onze modellen mogelijk in schuifpoort (op rail of vrijdragend), dubbele en enkele draaipoort of hekwerk.

Manuele of automatische poorten

Op onze manuele poorten wordt standaard een aluminium gelakte klink, een cilinderslot met 3 sleutels en grendels voorzien.  Al onze poorten worden op maat gemaakt in ons eigen atelier te Boortmeerbeek.  Onze poorten kunnen eveneens voorzien worden van automatisatie, videofonie of parlofonie.

Alle RAL Kleuren

Ook de Yukon poort is mogelijk in een RAL kleur naar keuze (structuur, mat, metallic of glanzend).  De kleuren kunnen volledig aansluiten bij het totaalconcept van het gebouw. Dit zorgt ervoor dat het geheel klopt.

Onderhoudsvriendelijk en maatwerk

Deze poorten worden volledig vervaardigd in aluminium en zijn daarom zeer onderhoudsvriendelijk.  Alle poorten worden op maat gemaakt en worden geplaatst door onze ervaren medewerkers.

Contacteer ons vrijblijvend!